18+ Adults!
this site the web

Η Tila Tequila έχει ωραία ...μάτια


Το ανερχόμενο μοντέλο Τίλα Τεκίλα, έχει πολύ ωραία ...μάτια - δείτε και μονοι σας! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά εμείς θα διαφωνήσουμε με τα σχόλια της ιστοσελίδας "Το Τεφτέρι", στο σύνδεσμο http://totefteri.blogspot.com/2010/05/tila-tequila.html, όπου "θάβει" αυτή τη μουν... εεε κοπελάρα, κανονικά!

Ακούστε τι τής σούρνει: "Δέθηκε για άλλη μια φορά η μοντέλα (μπου χα χα) Tila Tequila και στήθηκε τόπλες για τους φωτογράφους. Έχει μια ιδιαίτερη έφεση στα λουριά- όχι των σκύλων, αν και είναι αντιπροσωπευτικό είδος- και τα συναφή το κορίτσι αφού για πολλοστή φορά φωτογραφίζεται κάπως έτσι. Μετά δεν λύνεται μόνη της …δεν είναι κι ο Χουντίνι".

Και παρακάτω, η ίδια ιστοσελίδα τολμά να δίνει και ρέστα: "Είναι απλώς κάποια ψιλοκοντούλα, ψιλογλυκούλα, ψιλογενικώς που θέλει να γίνει αρχιμοντέλα αλλά… από κει πάν’ κι οι άλλες! Τι να πει κανείς για τον καημό της αλληνής που το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να διακριθεί; Κάποιες κακές γλώσσες βέβαια την κατηγορούν ότι απλώς θέλει να στέκεται στους προβολείς, ώστε να ψιλογίνει γνωστή και να αποκτήσει… πελατεία με λεπτά αισθήματα".

Εμείς, θα απαντήσουμε όμως τώρα, ακριβώς όπως αρμόζει. Και θα το κάνουμε με έργα και όχι με λόγια! Παρακολουθήστε λοιπόν το ακόλουθο βίντεο και θα δείτε όλη την ομορφιά της Τίλα να σας καβλ... εεε ξεσηκώνει με αριστοτεχνικό τρόπο. Βγάλτε πρωτίστως τα ρούχ... εεε το σκασμό σας, και αφοσιωθείτε στο βίντεο. Καταλάβατε, πουλάκια μου;




Naked Massage (Ιστολόγιο για πιο soft καταστάσεις)
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους