18+ Adults!
this site the web

Η δήλωση της Πάρις Χίλτον για τους άντρες της


Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση της Πάρις Χίλτον, στο περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας Hastler, έχει κάνει έρωτα μόνο με δύο άντρες στη ζωή της. Και επιμένει ότι όλες οι υπόλοιπες σχέσεις της δεν ξεπέρασαν το πλατωνικό φλερτ. Αναλυτικά, η δήλωση της, έχει ως εξής:

Δημοσιογράφος: Με πόσους άντρες συνολικά έχετε κάνει έρωτα;

Πάρις Χίλτον: Με δύο άντρες μόνο. Μάλιστα, η πρώτη φορά δεν πιάνεται, επειδή εγώ το ζήτησα, κυρίως για εκπαιδευτικούς λόγους. Βλέπετε, ως εκείνη τη μέρα, δεν είχα καν δει ποτέ μου αντρικό όργανο.

Δημοσιογράφος: Τι μού λέτε; Φρικάρω!

Πάρις Χίλτον: Τη δεύτερη φορά ήταν διαφορετικά! Έκανα έρωτα με έναν Κινέζο και ειλικρινά το απόλαυσα! Αλλά ξέρετε κάτι; Εντελώς τυχαία, ο Κινέζος με ακούμπησε και λίγο στα εεε, πλαϊνά!

Δημοσιογράφος: Ποια «πλαϊνά»; Εννοείτε ότι δεν θα ’πρεπε να σας είχε ακουμπήσει καθόλου;

Πάρις Χίλτον: Φυσικά! Φυσικά και δεν θα ’πρεπε να μ’ έχει ακουμπήσει καθόλου!... Πώς τολμάτε να μού κάνετε τέτοια ερώτηση; Εγώ από τότε, έβαλα αράπηδες κύριέ μου, για να με διευρύνουν περισσότερο, ώστε την επόμενη φορά να είναι εντάξει ο Κινέζος!

Τάκης Χρυσός
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους