18+ Adults!
this site the web

Το πρωί καθηγήτρια, το βράδυ πόρνη


Το πρωί καθηγήτρια, το βράδυ πόρνη! Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κρήτη από τη σύλληψη μιας καθηγήτριας λυκείου των Χανίων, η οποία πιάστηκε στα πράσα την ώρα που πληρωνόταν για τις ροζ υπηρεσίες της. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της 47χρονης ύστερα από πληροφορίες για τη βραδινή... ενασχόλησή της -για την οποία πληρωνόταν 20 ευρώ- και έστησε επιχείρηση για τη σύλληψή της.

Συγκεκριμένα, ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη που επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά και ζήτησε ερωτική συνεύρεση. Η γυναίκα τού υπέδειξε ένα σημείο έξω από την πόλη των Χανίων και τον ενημέρωσε ότι το αντίτιμο για τις υπηρεσίες της ήταν 20 ευρώ. Ανυποψίαστη εκείνη, πήγε στο μέρος την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα του ραντεβού.

Εκεί την περίμενε ο αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη, ο οποίος την πλήρωσε με χαρτονόμισμα που προηγουμένως είχε προσημειωθεί. Μόλις η 47χρονη πήρε στα χέρια της τα χρήματα, συνελήφθη αμέσως και πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα.

Οπως είπε στην «Espresso» ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Νίκος Βεστάκης, η 47χρονη εργαζόταν σε γραμματεία λυκείου, επειδή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τα πέντε προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε στο γραφείο σχολικών συμβούλων.

«Είχαν αναφερθεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ εκείνης και των μαθητών, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να σταματήσει τη διδασκαλία. Ωστόσο, δεν εκδιώχθηκε από το σχολείο, αλλά τοποθετήθηκε στη γραμματεία. Πάντως, εμείς αναμένεται να τη θέσουμε σε διαθεσιμότητα και θα διατάξουμε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης με το ερώτημα της απόλυσης.

Φυσικά, θα βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία με την Εισαγγελία προκειμένου να ενημερωθούμε για τα στοιχεία που θα προκύψουν από την έρευνα» τόνισε ο κ. Βεστάκης.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία των Χανίων και σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι επιβεβαιώθηκε από τους αρμοδίους ότι η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν είχε άμεση σχέση με τη διδασκαλία των παιδιών, οι αντιδράσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών έχουν συγκλονιστεί από την είδηση της σύλληψής της για πορνεία και ζητούν εδώ και τώρα να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Μάλιστα, απαιτούν την απομάκρυνσή της, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν είχε ενεργή παρουσία στις αίθουσες διδασκαλίας. Οπως λένε, και μόνο ότι βρισκόταν μέσα στο σχολικό συγκρότημα μια γυναίκα που τα βράδια εκδιδόταν είναι ανάρμοστο για ένα περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται παιδιά.

Πηγή: http://www.madata.gr/epikairotita/social/61734.html.

Χρυσές Γνωριμίες!
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους