18+ Adults!
this site the web

Η Lady Gaga με τα εσώρουχά της


Ατημέλητη και με τα εσώρουχά της εθεάθη η Lady Gaga σε πρόσφατη έξοδό της σε δρόμους της Στοκχόλμης.

Η διάσημη τραγουδίστρια η οποία κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές και ακραίες εμφανίσεις, αυτή τη φορά είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να βγει στο δρόμο με τα εσώρουχά της.

Η Lady Gaga φορούσε ένα δερμάτινο παλτό, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο αποκαλύπτοντας το διάφανο κιλοτάκι της, ενώ από πάνω ο στηθόδεσμός της ήταν χαλαρός και άφηνε ακάλυπτες τις ρώγες.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια δεν ήταν ντυμένη έτσι για κάποια εμφάνισή της στη σκηνή, αλλά φόρεσε τα εσώρουχά της για να πάει σε ένα στούντιο ηχογράφησης.

Η γιαγιά της διάσημης τραγουδίστριας, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, δήλωσε στο γνωστό περιοδικό «Telephone» ότι την ενοχλούν ιδιαίτερα αυτού του είδους οι εμφανίσεις της εγγονής της. Το περιοδικό φιλοξενεί και την απάντηση της Lady Gaga:

«Η γιαγιά μου, βασικά είναι τυφλή και το μόνο που μπορεί να διακρίνει είναι η επιδερμίδα μου και τα μαλλιά μου. Αφού τώρα μπορεί να με βλέπει που δεν φοράω κιλοτάκι, τότε κι εγώ θα συνεχίσω να μην το φοράω για να με βλέπει».

Υπενθυμίζουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια λίγες μέρες πριν είχε κατηγορηθεί για κλοπή από γνωστή εταιρεία εσωρούχων.

Τάκης Χρυσός
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους