18+ Adults!
this site the web

Στις 17 Μαΐου το καυτό DVD της Ντούβλη


Εμφύλιος πόλεμος αναμένεται στα «καυτά» DVD, καθώς το «πόνημα» της Μαριάννας Ντούβλη θα κρεμαστεί στα περίπτερα στις 17 Μαΐου! Οι «περιπέτειες» της Μαριάννας θα έχουν διάρκεια 1 ώρας... Αλίμονο! Έχει δηλώσει πως το κάνει για... το παιδί της!

Όπως αποκάλυψε η Μίνα Ιορδανίδου, που πήρε μέρος στην ταινία, πρόκειται για ...υπερπαραγωγή: τα γυρίσματα έγιναν σε πολυτελέστατο σπίτι στην περιοχή των Μεγάρων και οι δύο κοπέλες δεν είναι μόνες, αλλά έχουν παρέα 5 άνδρες! Mάλιστα, υπάρχει και σκηνή με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα και μία άλλη γυναίκα...

Κι αν νομίζατε πως θα δούμε πάλι jacuzzi, σαμπάνια και ...δράση, απατάσθε!...

Σύμφωνα με την Μίνα, η Μαριάννα είναι μια πλούσια κυρία με ακριβά ρούχα και κοσμήματα, που ζει την χλιδάτη ζωή της και το σενάριο είναι τύπου «Sex & The City» (έξαλλες θα γίνουν η Sarah Jessica Prker και οι φίλες της). Αλήθεια, το ...city που ακριβώς υπάρχει στην ταινία; Μήπως εννοεί το ...Megara City όπου έγινε το γύρισμα;

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την ταινία της Τζούλιας. Θα είναι υπερπαραγωγή... Έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα στην ταινία αυτή. Δεν είναι μόνο ένα τζακούζι και μια σαμπάνια και μια κοπέλα που είναι εύκολο σχετικά», πρόσθεσε η Μίνα και εμάς μας «μυρίζει» μηνυσούλα από την Τζούλια... Μην τα βάζετε με την «απόλυτη» θα έχετε τρεχάματα!

Κι ενώ η Μαριάννα αναπαύεται και σχεδιάζει το μέλλον του παιδιού της μετά τα έσοδα του πορνοβίντεο, ο παραγωγός Δημήτρης Σειρηνάκης έχει τρεχάματα με την αστυνομία, καθώς δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» του έκανε μήνυση για εξύβριση και απειλή.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος κατήγγειλε πως όταν πήγε στα Μέγαρα για ρεπορτάζ, σωματώδεις άνδρες κινήθηκαν απειλητικά και έπεσαν πυροβολισμοί.

Από την πλευρά του, ο παραγωγός υποστηρίζει πως έγινε μόνο μια λογομαχία και πυρά δεν υπήρξαν ποτέ...

Για να δείτε το κατατοπιστικό βίντεο του Star.gr, κάντε κλικ εδώ: http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=43074

Πηγή: http://www.star.gr

Χρυσές Γνωριμίες!
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους