18+ Adults!
this site the web

Παρακολουθούσε ταινίες πορνό μέσα σε ναό


Συμβαίνει συχνά στις Ηνωμένες Πολιτείες, άστεγοι να βρίσκουν καταφύγιο στους ναούς. Άλλωστε όχι ο Ομπάμα, αλλά ούτε κι ο Ω-Θαύμα, δεν θα μπορέσουν ποτέ να εξαλείψουν εντελώς τη φτώχια και τη δυστυχία. Όμως, κοιτάξτε τι σκαρφίστηκε το διεστραμμένο μυαλό ενός 55χρονου από την Αϊόβα: Να παρακολουθήσει τσόντες μέσα σε ναό!

Ο εν λόγω, είχε βολιδοσκοπήσει από καιρό ένα κτίριο της Εκκλησίας των Πρωτοχριστιανών (άλλο δόγμα και τούτο), το οποίο στο εσωτερικό του διέθετε τελευταίας γενιάς συστήματα υπολογιστών καθώς και προτζέκτορα για την προβολή ταινιών! Φυσικά, οι ταινίες που προβάλλονταν ήταν σεμνού και κατανυκτικού περιεχομένου. Όχι hardcore!

Διέρρηξε ο τύπος ένα χαμηλό παράθυρο του υπογείου και τρύπωσε μέσα. Είχε μάλιστα πάρει μαζί σαμπάνια και χάμπουργκερ κι αφού μετέφερε τον σύγχρονο εξοπλισμό στο υπόγειο – για να μην παραξενευτούν οι περαστικοί από τις αναλαμπές στα τζάμια – έβαλε με τη σειρά τα DVD του να παίξουν, και φτιάχτηκε κανονικά. Ώσπου, τα χαράματα…

…Τα χαράματα μπήκε η βραζιλιάνα καθαρίστρια και τον τσάκωσε στα πράσα. Παρότι την είδε, δεν κατάφερε να καλυφτεί έγκαιρα κι η γυναίκα έριξε μια κλήση στον σερίφη με το κινητό της. Σε πέντε λεπτά ο ναός περικυκλώθηκε και η σκηνή που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν, ο άντρας να σέρνει θορυβωδώς έναν κάδο σκουπιδιών, παριστάνοντας τον σκουπιδιάρη!

«Για έλα ’δώ, πουλάκι μου», έκραξε με την ντουντούκα του ο σερίφης. Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στα τοπικά δικαστήρια, απ’ όπου ο μάλαξ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης δέκα χιλιάδων δολαρίων. Εκείνο όμως που έκανε το μεγάλο σασπένς, ήταν ο αποτροπιασμός του ιερέα, όταν πληροφορήθηκε το συμβάν.

Χρυσές Γνωριμίες!
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους