18+ Adults!
this site the web

Βιασμός 60χρονου από 31χρονη νοσοκόμα


Συνέβη σε Κέντρο Υγείας της Αχαΐας. Μια νοσοκόμα 31 χρονών, ξαναμμένη και ξανθιά, βίασε 60χρονο ασθενή, ο οποίος μάλιστα είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση καρδιάς.

Ο μήνας Μάρτιος φαίνεται ότι έπιασε γερά την νοσοκόμα, αφού απ’ ό,τι μάς εκμυστηρεύτηκαν οι γείτονές της, είχε συχνά ερωτικές εξάψεις όταν περπατούσε στο δρόμο. Τούτο γινόταν φανερό από το στρίψιμο των ποδιών της, καθώς και από το λάγνο βλέμμα της προς τους άντρες περαστικούς.

Η μικρή κοινωνία της Αχαΐας, δυστυχώς, δεν ενέδιδε στα καλέσματά της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να συσσωρεύει άφθονο ερωτικό πόθο ανάμεσα στα σκέλια της.

Πριν λίγες ημέρες, μια σεμνή κόρη μετέφερε τον πατέρα της εκεί και τον παρέδωσε στα χρυσά της χεράκια. «Θα μού τον κάνετε καλά»; Ρώτησε. «Και βέβαια», πήρε την απάντηση. «Θα σας τον κάνω εγώ περδίκι, στο πι και φι».

Η κόρη κάθισε στο σαλονάκι να περιμένει και στο ιατρείο κλείστηκε η νοσοκόμα μόνη της με τον ασθενή. Τότε, τον ξεβράκωσε χωρίς πονηρό σκοπό· απλά για να ελέγξει πού πονάει. Τού έκανε και μασάζ παντού, επί τη ευκαιρία.

«Ξέρεις, ασθενή μου», τού είπε ναζιάρικα κάποια στιγμή, «γνωρίζω και από ιππασία. Μη με βλέπεις εδώ που χαραμίζομαι». Και για να γίνει πιο πειστική σήκωσε το ’να της ποδάρι, αλλά, εντελώς συμπτωματικά, δεν φορούσε κιλότα.

«Ωχ, μανάρα μου», βόγκηξε ο ασθενής, έτοιμος ακόμη και να αποδημήσει εις μαύρον χάροντα για χατίρι της.

Τα μαθήματα της ιππασίας τα διέκοψε η σεμνή κόρη. Και η συνέχεια πλέον θα δοθεί στα αρμόδια δικαστήρια. Διότι, έπεσαν εκατέρωθεν φριχτές μηνύσεις. Βλέπετε, αν είσαι ασθενής την σήμερον ημέρα, δεν έχεις δικαίωμα ούτε στο βιασμό σου!

Πού χάθηκαν τα δικαιώματα των επιθυμούντων να βιαστούν; Ποιος αποφασίζει επιτέλους για την πάρτη τους; Αχ, η καρδιά μου!...

Τάκης Χρυσός
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους