18+ Adults!
this site the web

Ειδική αστυνομία σε παραλία γυμνιστών


Μια δημοφιλής παραλία γυμνιστών στην Αγγλία, θα φρουρείται από ειδικά εντεταλμένα όργανα, προκειμένου να αποσοβούνται σεξουαλικά αδικήματα. Μέλη των οργανωμένων γυμνιστών εκπαιδεύτηκαν ήδη, από τις τοπικές Αρχές στο Studland Bay του Dorset, προκειμένου να εντοπίζουν ανάρμοστες συμπεριφορές και σεξουαλικά έκτροπα, τα οποία απειλούν «να καταστρέψουν την καλή φήμη της φυσιολατρείας», αναφέρει σε άρθρο της η Βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Το σκεπτικό ήταν, αφενός να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια οι επισκέπτες της συγκεκριμένης φημισμένης παραλίας και αφετέρου να περιοριστούν οι έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ύστερα από εννέα σοβαρές σεξουαλικές επιθέσεις που καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο τα τελευταία τρία χρόνια.

«Οι ειδικοί φρουροί, θα αποτελούν σημείο αναφοράς για όλα τα περιστατικά που μπορεί να συμβούν, όπως ρίψη απορριμμάτων, φωτιές και μπάρμπεκιου, παράνομη στάθμευση, ανηθικότητα, προσβολή και ό,τι γενικά δυσφημίζει την αγνή φύση του γυμνισμού», ανέφερε στην Daily Telegraph έγκυρη αστυνομική πηγή του Dorset.

Τα εντεταλμένα μέλη των γυμνιστικών οργανώσεων θα φορούν T-shirts σε λαμπερό κίτρινο χρώμα ξεχωρίζοντας εύκολα ανάμεσα στους λουόμενους και θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μέσω ασυρμάτου με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας του Dorset, ώστε σε περίπτωση ανάγκης, η επέμβαση να είναι άμεση.

«Δεν θα ανεχτούμε καμία παρανομία και θα απαιτήσουμε από όλους τους περιοίκους τον απόλυτο σεβασμό προς τους αληθινούς γυμνιστές και τον τρόπο που επέλεξαν για να χαίρονται τη ζωή τους», συμπλήρωσε η αστυνομική πηγή.

Τάκης Χρυσός
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους