18+ Adults!
this site the web

Ολόκληρο το περιεχόμενο του ροζ βίντεο


Επειδή μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει για το επίμαχο ροζ βίντεο της καλλίφωνης αηδού μας, Ιουλίας Άτου, εμείς σάς εξασφαλίσαμε πρώτοι την απόλυτη περιγραφή! Μια περιγραφή που θα κάνει τα σάλια... εεε τα σαγόνια σας να σφιχτούνε απ' την απέραντη λιγούρ... εεε φρίκη, την οποία θα νιώσετε βαθιά μέσα στα σκέλ... εεε σπλάχνα σας!

Λοιπόν, πρώτα η Ιουλία Άτου κάνει τις τρελίτσες της σ' ένα διπλό κρεβάτι, όπως θα δείτε και στο παραπάνω animation, ένθα δεν απεικονίζεται βέβαια η ίδια, αλλά η γιαγιά μας στα νιάτα της... Εκεί, που λέτε, στο κρεβάτι του πάθ... εεε πόνου, η Ιουλία κυλίεται χαριεντιζόμενη και, ω του θαύματος!, κάποια στιγμή τής περνά από το μυαλό (αν υπάρχει, φυσικά, μυαλό) να κάνει ένα μπάνιο.

Μπαίνει στην θεσπέσια στρογγυλή μπανιέρα, όμως πουθενά νερό! Φωνάζει τότε τον, εεε ξέρετε ποιον, κι αυτός τής φέρνει ένα μπουκάλι ποτό, αντί για νερό! (Τέτοιος γκα-γκα είναι ο τύπος, αλλά από επιδόσεις, γκουσγκούνης). Ερωτών ταυτοχρόνως (ο τύπος), "τι θα το κάνεις το μπουκάλι"; Ίνα λάβη την πρέπουσα απάντησιν εκ της αηδούς, εεε αοιδού - ορίστε, γνωρίζουμε ορθογραφία.

Η Ιουλία Άτου, κατόπιν, περιχύει το περιεχόμενο του μπουκαλίου εντός της μπανιέρας και από εκεί και κάτω (κάτω, παιδί μου, κάτω...) θα σας αφήσουμε σε αγωνία, διότι δεν επιτρέπεται να αποκαλύψουμε το σεμνό και ταπεινό περιεχόμενο του καλλιτεχνικού τούτου πατινάζ, εεε ντι-ντι-τι (φτου, πάλι λάθος) ντι-βι-ντι. Επιτέλους, το είπαμε...

Χρυσές (ολόχρυσες) Γνωριμίες!
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους