18+ Adults!
this site the web

Πώς να φορέσετε το προφυλακτικό


Η τέλεια λύση είναι να σάς το φορέσει η, πιο έμπειρη από εσάς, γκόμενα! Έχει μαλακά χεράκια και θα βρεθείτε "σκουφωμένοι" χωρίς να το καταλάβετε. Τώρα, αν η γκόμενα δεν είναι έμπειρη και υπάρχει κίνδυνος να το καταστρέψει με τα νυχάκια της, ε, βάλτε το εσείς. Παρακολουθήστε το βίντεο προσεκτικά, για να δείτε πώς.

Φυσικά, το καλύτερο είναι να κάνεις έρωτα χωρίς προφυλακτικό. Υπάρχουν όμως προβλήματα, που παρουσιάζονται μετά... Σεξουαλικά νοσήματα καθόλου παίξε-γέλασε (από τους αφόρητους πόνους μιας απλής ουρολοίμωξης ή δερματικά με πληγές και οσμή, μέχρι και AIDS), καθώς και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Τα ξεχνάς όλα εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν για την υπόλοιπή σου ζωή.

Συνεπώς, χαιρόμαστε τον έρωτα κι αν μάς αρέσει να αλλάζουμε πολλές συντρόφους, πάντα βάζουμε προφυλακτικό. Διαφορετικά είναι μεγάλο ρίσκο. Όσο δεν φαντάζεστε. Ο γράφων τη γλίτωσε φτηνά με τόσα που έκανε. Ειδικά στα μικρά μπαράκια του στριπ-τιζ, όπου όλα μπορούν να συμβούν στο τσακ-μπαμ. Τώρα προσέχει και βρίσκει μόνιμες συντρόφους που κρατάνε χρόνο και πάνω η κάθε μία.

Τάκης Χρυσός
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους