18+ Adults!
this site the web

Ζητούνται: Γυμνοί προγραμματιστές


Μετά την επιτυχία των naked news (που οι εκφωνήτριες γδύνονται καθώς λένε τις ειδήσεις), τώρα το γυμνό έρχεται να χτυπήσει και στον προγραμματισμό. Η εταιρεία δημιουργίας λογισμικού Nude House, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, ψάχνει άτομα που να ασχολούνται με τον προγραμματισμό, υπό τον όρο να εργάζονται όπως τους γέννησε η μανούλα τους.

Η αγγελία για την εν λόγω θέση εργασίας αναρτήθηκε στο δημοφιλές site αγγελιών Craigslist με την επωνυμία «Nude Web Coders Wanted» . Υπάρχουν θέσεις τόσο για πλήρη όσο και για μερική απασχόληση, ενώ στην πλήρη απασχόληση ο μισθός που προσφέρεται είναι σχεδόν 2.300 ευρώ μηνιαίως.

Με την είσοδό τους στο γραφείο, οι υπάλληλοι θα είναι υποχρεωμένοι να αφαιρέσουν όλα τους τα ρούχα και τα εσώρουχα, μέχρι την ώρα που θα σχολάσουν. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Chris Taylor, γυμνιστής εδώ και 20 χρόνια, εγγυάται πως η θερμοκρασία στο γραφείο θα είναι τέτοια ώστε η εργασία να είναι καθ' όλα άνετη.

Πηγή: http://www.pcsteps.gr.


Naked Massage (Ιστολόγιο για πιο soft καταστάσεις)
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους