18+ Adults!
this site the web

Ξαναμμένος σταθμάρχης


Γράφει η Μαρίνα Χατζηδημητρίου

Ο εθισμός ενός 52χρονου εργαζόμενου στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Σουηδίας στο πορνό έβαζε καθημερινά σε κίνδυνο τη μετακίνηση χιλιάδων συμπολιτών του αφού η πληθώρα ιών του υπολογιστή του εξαιτίας της παρακολούθησης ακατάλληλων ταινιών μπλόκαρε παντελώς το πληροφοριακό δίκτυο της σιδηροδρομικής εταιρείας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλεια του δικτύου.

Οι εργοδότες του εν λόγω εθισμένου εργαζόμενου του έστειλαν σαφές μήνυμα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανή απόλυση σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αφήνοντά τον να αναλογιστεί το μέγεθος του κινδύνου που συνεπάγεται η πράξη του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές ο 52χρονος συχνά δεν ερχόταν στη δουλειά επειδή ήταν εξαντλημένος από τις βραδινές του συνήθειες, αφού ξημεροβραδιαζόταν πάνω από έναν υπολογιστή.

Όπως ανέφερε ένας έξαλλος οδηγός τρένου "μια φορά ο εν λόγω εργαζόμενος αποκοιμήθηκε εν ώρα εργασίας και εγώ περίμενα για έγκριση να μεταβώ στο σταθμό".

Ωστόσο η ένωση των εργαζομένων ισχυρίζεται ότι η επίσημη επίπληξη ήταν "πολύ σκληρή" αντιμετώπιση και πως μια απλή επιστολή θα ήταν η πρέπουσα!

Πηγή: http://news247.gr/a/5!126212

Χρυσές Γνωριμίες
 

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Προσοχή: Το παρόν ιστολόγιο είναι αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν συνεπώς είστε κάτω των 18 ετών, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες για ενηλίκους